Published On: mie, Aug 1st, 2012

Inspectorul adjunct scolar a fost schimbat

Share This
Tags

*Catalin Stanica a luat locul lui Romeo Mocanu

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a hotarat inlocuirea lui Romeo Mocanu cu profesorul de matematica de la }coala “Mihai Eminescu”, Catalin Stanica.

Pe langa aceasta schimbare, au mai avut loc si altele la nivelul scolilor, astfel profesorul Iulian Danielescu l-a inlocuit pe Viorel Botea.

Cea mai recenta schimbare este insa, cea a inspectorului adjunct.  Daca Danielescu a avut sustinerea PNL si PC, Catalin Stanica este chiar membru PNL.

“Schimbarea inspectorului Mocanu s-a facut prin ordin de ministru. Acesta a fost înlocuit de domnul Stanic` Catalin Nicolae, profesor de matematica la }coala Mihai Eminescu”, a declarat inspectorul general Iulian Danielescu.

Prin ordinul ministrului, Romeo Mocanu a fost dat jos din functia de inspector adjunct, urmand sa-si continue meseria de profesor de limba engleza la Colegiul National “Gh. Munteanu Murgoci”.

Braila nu este singurul oras unde au avut loc astfel de schimbari. In Alba, Timis, Maramures, Focsani si Valcea s-au facut modificari la nivelul cadrelor didactice din inspectorate.

Schimbarile nu se opresc aici, dupa ce a fost inlocuit inspectorul adjunct, si inspectorul sef a fost propus sa fie schimbat.

Concursul care trebuia sa fie organizat in intervalul 20-26 august, a fost amanat pana dupa 15 septembrie, ceea ce inseamna prelungirea mandatului inspectorului general Iulian Danielescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-