Published On: lun, Aug 20th, 2012

Infrangere rusinoasa la Bucuresti si victorie grea la Ploiesti

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila s-a intors cu o victorie si o infrangere de la meciurile de pregatire *

La sfarsitul saptamanii trecute, HC Dunarea Braila a sustinut doua meciuri de verificare. Vineri, echipa braileana s-a deplasat in capitala unde a participat alaturi de CSM Bucuresti la un meci de pregatire. Cu doar opt jucatoare de camp si fara aportul pivotului, HC Dunarea a pierdut la scor meciul cu CSM-ul, care pe tot parcursul meciului a schimbat trei echipe. Dupa o prima repriza grea, echipa braileana era condusa la pauza cu 10 goluri, diferenta care parea de nerecuperat. In primul sfert de ora din cea de-a doua repriza, HC Dunarea a recuperat si s-a apropiat la un gol de echipa gazda insa a clacat pe final si a pierdut rusinos la 12 goluri. Astfel tabela de marcaj arata dupa 60 de minute 36-24 pentru CSM Bucuresti.

Marcatori: Horjea – 10 (4 – 7m), Moldovan – 4, Kuridza – 3, Adespii – 2, Agatunovic – 2, Brot – 2, Craciun – 1.

Dupa partida cu CSM Bucuresti, HC Dunarea a facut deplasarea la Plopeni unde a intalnit echipa locala CSM Ploiesti. Cu un inceput bun, fetele antrenate de Ioan Baban s-au impus inca de la inceputul partidei si au obtinut prima victorie din meciurile de pregatire. Alina Horjea si Adina Brot au adus victoria pentru brailence, Horjea inscriind 11 goluri iar extrema Brot 9. La cele doua amicale si-a facut debutul si junioara Diana Axinte, de la grupa profesorului Alexandru Viorel, insa aceasta nu a marcat niciun gol.

HC Dunarea a obtinut astfel prima victorie de la meciurile de pregatire, partida cu CSM Ploiesti incheindu-se cu scorul de 27-23 pentru brailence.

Marcatori: Horjea – 11 (6 – 7m), Brot – 9, Adespii – 3, Craciun – 2, Moldovan – 1, Esanu – 1.

* Weekend handbalistic la Sala Polivalenta *

Sala Polivalenta Danubius gazduieste in acest sfarsit de saptamana un turneu amical la care va participa CSM Bucuresti, Danubius Galati si CSM Ploiesti.

Vineri, 24 august, incepand cu orele 09:30, brailenii vor putea urmarii partida dintre CSM Bucuresti si Danubius Galati, iar incepand cu ora 11:15, dupa prezentarea lotului brailean, publicul va putea urmarii partida dintre HC Dunarea si CSM Ploiesti.

Dupa-amiaza, la Sala Polivalenta Danubius incepand cu orele 17:00 se vor desfasura partidele dintre CSM Ploiesti si CSM Bucuresti, iar incepand cu orele 18:45 braileni vor putea urmarii derby-ul de la malul Dunarii dintre HC Dunarea si Danubius Galati.

Sambata incepand cu orele 09:30 va avea loc partida dintre CSM Ploiesti si Danubius Galati, iar de la orele 11:45 Dunarea Braila va intalni CSM Bucuresti.

Pentru sfarsitul lunii, 30-31 august, HC Dunarea Braila va mai organiza pentru braileni inca un turneu amical, dar de data aceasta cu echipe din Divizia A. Atunci vor fi prezente in Sala Polivalenta “Danubius”, Unversitatea Neptun Constanta, CSM Unirea Slobozia si Stiinta Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-