Published On: lun, Aug 27th, 2012

InfoBraila face treaba in locul lui Zotoi

Share This
Tags

* Chiar daca semnele care interzic parcarea sunt montate la vederea tuturor trecatorilor si coducatorilor de autoturisme, brailenii  incalca legea chiar sub ochii politiei

Pe strada “Calea Galati”, chiar in zona sediului Serviciului de Politie Rutiera, echipa InfoBraila a surprins mai multi braileni care parcau neregulamentar. Conducatorii autoturismelor spun ca au cunostinta asupra faptului ca parcarea in zona este interzisa dar totusi continua sa incalce legea.

“Ati parcat vreodata masina aici si s-a luat cineva de voi? Nu cred. “ a spus un brailean surprins de colegii nostri in timp ce era in afara legii.

Intreaga zona este “impanzita” de masini parcate neregulamentar chiar sub semnele de parcare interzisa. Motivul pentru care aceste nereguli au loc este acela ca nimeni nu le face nimic acestora chiar daca incalca legea de fiecare data.

*InfoBraila ii “trage de urechi” pe cei care gresesc

In urma atentionarilor facute de echipa redactiei noastre, unii dintre soferi au ales sa schimbe locul de parcare, intrand astfel in legalitate.

“Am vazut ca parcarea este interzisa dar ma grabesc. O sa mut masina nu este nici o problema” a spus o braileanca speriata de camera cu care era filmata de colegii nostri.

Chiar daca ar trebui sa fie un exemplu in trafic pentru ceilalti, nici masina de la Scoala de Conducatori “Auto Luz” nu respecta legea. Masina lor a fost surprinsa fiind parcata neregulamentar pe marginea strazii, iar persoana de la volan a declarat ca stie ca incalca legea dar se grabeste.

Mai mult decat atat, un alt sofer a incercat sa-i “mituiasca” pe colegii nostri, in schimbul nepublicarii pozelor care il incriminau.

Sa fie acesta motivul pentru care soferii sunt “iertati” de angajatii Serviciului de Politie Rutiera?

Comentarii

comentariu

About the Author

-