Published On: sâm, Aug 25th, 2012

In timp ce sefii spitalului se “lafaie” la racoare, pacientii se “coc” la temperaturi insuportabile

Share This
Tags

* Chiar daca pacientii internauti in corpul B al Spitalului  Judetean Braila se plang de temperaturile insuportabile din salon, conducerea spitalului se deplaseaza cu un Duster dotat Full Option *

Canicula de afara este resimtita de toti brailenii. Desi starea de sanatate a pacientilor internati in corpul B al Spitalului Judetean Braila este destul de subrezita de afectiunile de care acestia sufera, temperaturile foarte ridicate nu fac decat sa le agraveze si mai mult situatia.

Pacientii se plang de temperaturile insuportabile din saloane, si de conducerea spitalului care nu face nimic in acest sens.

“Nici nu va puteti inchipui cat de cald este in salon. Sunt internat in sectia de cardiologie, iar caldura aceasta nu face decat sa-mi agraveze problemele” a declarat Vasile P. unul din pacientii spitalului.

In ciuda faptului ca aceste neajunsuri sunt ridicate de catre majoritatea pacientilor internati, sefii de sectie nu au informat conducerea spitalului despre situatia cu care se confrunta.

*Rodica Sin da vina pe sefii de sectie

Managerul spitalului, Rodica Sin a declarat ca nu are cunostinta de situatii de acest gen. “Nu am primit nici o sesizare in acest sens. Acolo unde am primit o cerere din partea sefilor de sectie pentru conditionarea unui salon, am intervenit de fiecare data”, a spus Sin.

Managerul spitalul a tinut sa mai precizeze faptul ca pe toata perioada de canicula a pus la dispozitia angajatilor dar si a pacientilor, dozatoare de apa pe holurile spitalului.

Chiar daca pacientii se topesc la temperaturi ce trec peste nivelul de suportabilitate, conducerea spitalului nu pare sa se confrunte cu aceste probleme. Pentru fiecare deplasare in interes de serviciu, sefii spitalului au la dispozitie un autoturism Dacia Duster dotat Full Option, gata in orice moment sa-i transporte in cele mai bune conditii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-