Published On: lun, Aug 27th, 2012

In spitalul de Psihiatrie nebunii domnesc

Share This
Tags

* Sefii de sectie se cred purtatori de cuvant iar pacientii sunt lasati sa iasa la chioscurile din afara incintei spitalului

In incercarea de a afla daca supraveghetorii sunt supusi unor testari psihologice periodic, asa cum ar fi si normal, am intalnit persoane irascibile, cu devieri de comportament, chiar in randul medicilor.

Dr. Macarie Edgar, medic specialist in psihiatrie si sef de sectie in cadrul Spitalului de Psihiatrie Braila, cu o vechime de peste 23 de ani, s-a auto declarat purtatorul de cuvant al institutiei, cu toate ca nu detine si aceasta functie.

Mai mult doctorul a tipat la redatorul InfoBraila, iar paznicul le-a interzis pacientilor sa paraseasca incinta spitalului pe parcursul vizitei noastre.

Cu toate ca pe usa spitalului intrau si ieseau diferite persoane, reporterul nostru a fost obligat sa-l astepte afara pe Dr. Macarie. Inca de la prezentari acesta s-a napustit tipand la echipa noastra.

In incercarea de a lamuri intr-un final situatia am cerut s-a vorbim cu directorul spitalului, Craciun Florentin, insa Dr. Macarie ne-a spus ca nu avem nicio sansa, ne-a intors spatele si a plecat.

L-am contactat intr-un final telefonic pe directorul spitalului, care a fost binevoitor si ne-a marturisit ca probabil Dr. Macarie are prea multi pacienti si din aceasta cauza este mai irascibil.

Comentarii

comentariu

About the Author

-