Published On: joi, Aug 23rd, 2012

In sfarsit! Ultimele strazi din Braila vor avea canalizare

Share This
Tags

* Primaria Municipiului Braila racordeaza la reteaua de apa si canalizare, strazile din cartierele marginase ale Brailei *

Lucrarile de racordare la reteaua de canalizare au inceput deja pe strada Mircea Malaieru din cartierul Brailita. In acest cartier urmeaza a fi canalizata si strada Dumbrava Rosie incepand cu sfarsitul lunii august. O alta strada canalizata va fi si Timis, lucrarile urmand sa inceapa in luna martie a anului urmator. Dupa lucrarea de racordare la canalizare, strazile vor fi renivelate.

“Anul viitor, dupa terminarea lucrarilor se vor reabilita si strazile ce urmeaza a fi racordate la reteaua de apa si canalizare. Strazile mici vor fi reabilitate cu pavaj, iar cele mari, care sunt circulate intens vor fi asfaltate” a declarat Aurel Simionescu, primarul Brailei. Cetatenii care locuiesc in cartierul Brailita se declara incantati de inceperea lucrarilor.  “O sa avem si noi in sfarsit canalizare. Ne costa o multime de bani sa desfundam haznaua. Am fost in audienta la primar de mai multe ori. In sfarsit se face ceva” a declarat un brailean care locuieste pe strada Timis. Nevoia canalizarii pe strazile cartierelor marginase este mare. Dupa fiecare ploaie, apa se aduna in curtile oamenilor sau de cele mai multe ori le intra in casa.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-