Published On: joi, Aug 9th, 2012

HC Dunarea spulberata de rivala din Galati

Share This
Tags

* HC Dunarea pierde primul meci de verificare chiar pe teren propriu *

Marti, Sala Polivalenta Danubius a gazduit un meci de verificare intre HC Dunarea Braila si HC Otelul Galati, partida la care publicul brailean nu a avut acces.

Cu un inceput destul de bun, HC Dunarea s-a tavalit pe teren propriu si a ajuns la final sa piarda drastic in fata unei echipe mult mai slabe a Galatiului. Cu toate ca Otelul Galati a ramas fara principalele marcatoare, Diana Drutu si Manuela Manda, echipa vecina a spulberat Dunarea Braila.

Dupa un inceput de meci greu in care singura care s-a evidentiat a fost Adina Brot, fetele antrenate de Ioan Baban au pierdut teren si au fost conduse in cele 60 de minute.

Reintoarsa dupa sarcina, golghetera Ada Moldovan mai are de tras pana sa revina la starea fizica corespunzatoare. Daca in alte sezoane Ada Moldovan era cea mai buna marcatoare, aceasta nu a reusit sa bage mingea in poarta adversarilor decat de 2 ori.

Noul inter stang de la HC Dunarea, Sandra Kuridza s-a dovedit a fi un transfer bun, avand cele mai multe actiuni individuale care au dus la marcarea mai multor goluri, dar a reusit sa alege si jocul cu restul echipei,  pe cand extrema Yana Batkova a avut cele mai multe greseli, ratand un 7 metri dar si intr-o faza simpla de 1-1 cu portarul.

Din cele 13 jucatoare prezente la partida de ieri, doar Alina Horjea si Andreea Barbos nu au evoluat. La capitolul portari, Gabriela Dobre si-a arat din nou valoarea, fiind cea care a blocat poarta de cele mai multe ori.

Cu toata straduinta finantatorilor, se pare ca echipa fanion a orasului este in aceasi situatie ca anul trecut cand a fost nevoie de luni bune de antrenament ca sa se lege jocul echipei.

Cea care a reusit sa marcheze cele mai multe goluri a fost pivotul Raluca Irimia, care a reusit faze spectaculoase de pe linia de 6 metri.

Ca si in anii trecuti, HC Dunarea Braila trage din rasputeri sa lege jocul si sa creeze legaturile necesare pentru a rezista in Cupa EHF si pentru a se mentine in primele 5 din tara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-