Published On: vin, Aug 31st, 2012

HC Dunarea si-a luat revansa in fata Constantei

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – CSU Neptun Constanta 28 – 20 (16 – 9) *

Ieri dupa-amiaza, Sala Polivalenta Danubius, a gazduit meciul amical dintre HC Dunarea Braila si proaspat retrogradata CSU Neptun Constanta. Brailencele au condus inca din primul minut razbunandu-se pentru punctul pierdut sezonul trecut pe terenul adversarei, si au mentinut diferenta de 2 goluri pana in minutul 10. Publicul brailean s-a bucurat de un adevarat spectacol si de un meci de handbal ca la carte. Daca saptamana trecuta abia legau jocul ieri, publicul a aplaudat reusitele fetelor, succesiva perfecta care s-a incheiat cu un gol al Adinei Brot ridicand sala in picioare. Dupa primul sfert de ora diferenta s-a marit 9-5 min 15, 11-7 min 20, 13 – 8 min 25, ca dupa 30 de minute, fetele antrenate de Ioan Baban sa intre la vestiar cu un avantaj de 7 goluri (16-9).

Apararea de 5-1 cu Esanu la inaintare a mers perfect in cea de-a doua repriza, ca pe linia de semicerc, Gabriela Perianu si Alina Horjea sa blocheze orice sansa a adversarelor. Poarta a fost inchisa perfect de cei trei portari, iar contraatcurile cu extrema Brot au spulberat poarta constantencelor.

Ultimele 5 minute au apartinut in totalitate gazdelor, care au inscris 2 goluri, in timp ce adversarele nu au putut trece de Mirela Nichita.

Dupa cele 60 de minute de joc, tabela de marcaj arata 28-20 pentru Dunarea Braila, aceasta fiind abia a treia victorie din 9 meciuri disputate.

Marcatori : Adina Brot 6, Gabriela Perianu 6 , Alina Horjea 5, Ada Moldovan 4, Bojana Agatunovic 2, Liliana Craciun 2, Andreea Barbos 1, Raluca Irimia 1, Sandra Kuridza 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-