Published On: vin, Aug 31st, 2012

HC Dunarea a incheiat programul de pregatire

Share This
Tags

* Cu greu am invins echipele din Divizia A *

Dupa o evolutie destul de slaba la turneele de pregatire, HC Dunarea a reusit in acest weekend sa invinga cele trei echipe din Divizia A. Cand a fost vorba sa dea piept cu gruparile din liga nationala, HC Dunarea nu a reusit sa castige decat meciul impotriva echipei din orasul vecin, Galati, care in acest an are 8 componente noi si care inca nu a reusit sa creeze o legatura in joc. Cu toate ca in perioada de vara s-au facut transferuri se pare ca echipa trage tot pe jucatoarele de anul trecut, Adina Brot si Alina Horjea, ele fiind principalele marcatoare de la turneele de pregatire.

La ultimul meci, echipa condusa de Ioan Baban a intalnit gruparea din capitala, Stiinta Universitar Bucuresti. Cu toate ca au condus pe tot parcursul meciului si au incheiat la 19 goluri diferenta, trebuie precizat faptul ca gruparea braileana a incasat 24 de goluri de la o echipa din Divizia A.

Se pare ca vom merge si in acest an sub acelasi format ca anul trecut, Ada Moldovan, golghetera din anii trecuti mai avand mult pana sa-si intre in forma. Si in acest sezon ne vom pune baza in veteranele echipei, Liliana Craciun, Gabriela Dobre, Adina Brot dar si in Alina Horjea. Revenirea Gabrielei Perianu s-a facut simtita si s-a vazut faptul ca aceasta a evoluat pe toata perioada verii, venind la Braila cu ganduri mari.

Saptamana viitoare se da startul la noul sezon de handbal, iar gruparea braileana va intalnii in primul meci, joi, 6 septembrie, lotul nationalei de tineret, ca trei zile mai tarziu, duminica 9 septembrie sa primeasca acasa vizita celor de la Corona Brasov.

Nu stim care sunt obiectivele echipei, dar multi braileni vad clubul pe podium in acest sezon.

Comentarii

comentariu

About the Author

-