Published On: joi, Aug 30th, 2012

HC Dunarea s-a trezit la realitate in fata unei echipe din Divizia A

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – CSU Unirea Slobozia 39-23 (15-11) * Pierdere mare pentru Braila. Interul imprumutat la Neptun Constanta, Ana Maria Dragut inscrie 7 goluri in meciul impotriva echipei din Bucuresti *

Cu toate ca saptamana trecuta a iesit pe ultimul loc, la turneul “Cupa Brailei”, astazi, HC Dunarea Braila s-a impus pe teren in fata echipei din Divizia A, CSU Unirea Slobozia. Cu un inceput de meci destul de bun, HC Dunarea a condus pe tot parcursul meciului si a avut un avans destul de mare in fata adversarei din Divizia A. Avansul de 4 goluri s-a mentinut pana in ultimul minut din prima repriza (12-8 min 20, 15-11 min 25, 15-11 min 30), si fetele intra relaxate la vestiare.

In cea de-a doua repriza, HC Dunarea si-a aratat valoare si fata de saptamana trecuta cand au avut o evolutie destul de slaba, astazi, fetele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda si-au aratat clasa. Revenirea Gabrielei Perianu s-a vazut, jucatoarea lotului national de tineret fiind in mare forma. In primul sfert de ora din cea de-a doua repriza, HC Dunarea s-a distantat la 5 goluri (19-14 min 35, 23-18, min 40), ca in minutul 50 tabela de marcaj sa arate 29-21 pentru brailence. In ultima parte a meciului componentele lotului din Slobozia s-au lasat pagubase, primind 7 goluri fara sa marcheze vreunul, HC Dunarea distantandu-se in minutul 55 la 14 goluri (35-21). Pana la finalul meciului echipa braileana a mai inscris 4 goluri in timp ce adversarele nu au mai marcat decat 2 goluri, tabela de marcaj aratand dupa 60 de minute de joc, 39-23 pentru HC Dunarea.

Marcatori: Ada Moldovan 7, Alina Horjea 7, Iryna Shutska 7, Liliana Craciun 4, Adina Brot 4, Andreea Barbos 3, Gabriela Perianu 3, Andreea Adespii 2, Raluca Irimia 1, Nicoleta Esanu 1.

La primul meci de la acest turneu, CSU Neptun Constanta a intalnit }tiinta Universitar Bucuresti si s-a impus atat in prima repriza 18-5 cat si in cea de-a doua, dupa 60 de minute de joc, tabela de marcaj arata 29-16 pentru Constanta. In aceasta vara, HC Dunarea Braila a imprumutat-o la echipa retrogradata, CSU Neptun Constanta, pe Ana Maria Dragut, aceasta dovedindu-se in primul meci de pregatire o adevarata pierdere pentru HC Dunarea, jucatoare inscriind 7 goluri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-