Published On: sâm, Aug 11th, 2012

HC Dunarea s-a clasat pe ultimul loc la turneul de la Cluj

Share This
Tags

* Alina Horjea a fost desemnata cea mai buna marcatoare *

In acest sfarsit de saptamana, HC Dunarea Braila a participat alaturi de campioana Slovaciei, Iuventa Michalovce, vicecampioana Romaniei U Jolidon Cluj si de HCM Baia Mare la turneul memorial “Tiberiu Rus”. Daca in prima partida, HC Dunarea a tras si s-a apropiat la un gol de campioana Slovaciei, dar a pierdut dupa 60 de minute (32-31), cea de-a doua partida impotriva ocupantei locului 8 de sezonul trecut, HCM Baia Mare s-a terminat cu o remiza (31-31). In ultima zi de la Turneu, HC Dunarea Braila a intalnit vicecampioana U Jolidon Cluj, dupa 60 de minute tabela de marcaj aratand 24-23 pentru vicecampioana.

Astfel dupa cele trei partide, HC Dunarea castiga doar un punct si se claseaza pe locul 4.

Memorialul “Tiberiu Rusu” la handbal feminin a fost castigat de catre campioana Slovaciei, Iuventa Michalovce, care a castigat toate cele trei partide disputate.

Dupa ce a trecut vineri de clujence la o diferenta de sapte goluri, sambata slovacele au batut si pe HCM Baia Mare, cu 30-29, si au castigat trofeul. Pe locul 2 s-a clasat echipa din Baia Mare, care a  primit si diploma de cel mai bun portar acordat lui Flavia Matei.

Pe 3 s-a situat “U” Jolidon, care a invins sambata Dunarea Braila.  Ocupanta locului 4, Dunarea Braila, a primit premiul de cea mai fair-play echipa, iar jucatoarea Alina Horjea a fost desemnata cea mai buna marcatoare a turneului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-