Published On: vin, Aug 24th, 2012

HC Dunarea pierde primul meci de la Cupa Brailei

Share This
Tags

* 28 – 32 (17 – 21) * Brailencele au pierdut meciul din cauza apararii foarte slabe *

Astazi, incepand cu orele 11.30 a avut loc partida dintre CSM Ploiesti si echipa gazda, Dunarea Braila. Inca de la inceputul meciului, echipa braileana a fost condusa (3-8 in minutul 8), apararea fiind punctul slab. In primele minute HC Dunarea a avut ratari foarte mari, Ada Moldovan si Alina Jorjea ratand cate o lovitura de la 7 metri. Dupa primul sfert de ora, diferenta de scor s-a marit, HC Dunarea fiind condusa in minutul 16 cu 7 goluri, diferenta mentinandu-se pana in minutul 20 cand tabela de marcaj arata 10-17 pentru echipa din Ploiesti. Pe tot parcursul primei reprize HC Dunarea a tras sa egaleze insa nu a reusit sa se apropie decat la 3 goluri de adversare. Dupa 30 de minute de joc, tabela de marcaj arata 17-21 pentru CSM Ploiesti si HC Dunarea intra cu un handicap de 4 goluri la pauza.

Venite cu forte proaspete de la vestiare, brailencele au redus din diferenta, scorul dupa primele 5 minute de joc fiind de 20-22 pentru Ploiesti. Diferenta de 2 goluri s-a mentinut pana in minutul 29.

Alina Horjea egaleaza pentru brailence in minutul 20, (26-26), ca un minut mai tarziu, Andreea Adespii sa aduca pentru prima oara in avantaj echipa braileana, 27-26. Minutul 21 a fost singurul moment in care HC Dunarea a fost in avantaj. Daca in prima repriza, Mirela Nichita nu si-a aratat valoarea, in cea de-a doua repriza, Gabriela Dobre, dar mai ales mezina Elena Voicu au fost cele care au blocat poarta. Dupa 60 de minute de joc, tabela de marcaj arata 28-32, HC Dunarea pierzand primul meci de la turneul de pregatire.

La celalalt meci disputat de dimineata la Sala Polivalenta, HC Danubius Galati a pierdut la un gol diferenta in fata celor de la CSM Bucuresti, 34-35, dupa ce la pauza conducea cu 2 goluri, 18-16.

Marcatori: Alina Horjea – 10, Ada Moldovan – 5, Sandra Kuridza – 4, Bojana Agatunovic – 3, Adina Brot – 3, Andreea Adespii – 2, Liliana Craciun – 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-