Published On: vin, Aug 24th, 2012

HC Dunarea castiga derby-ul turneului

Share This
Tags

* 30 – 28 (17 – 9) * Alina Horjea cea mai buna marcatoare, cu 13 reusite *

Chiar si intr-un turneu amical, HC Dunarea a respectat traditia si a invins si de data aceasta rivala de pe malul Dunarii, HC Danubius Galati.

Cu toate ca a avut mingea de start, HC Dunarea a pierdut primul atac si a dat ocazia adversarelor sa conduca in primele minute, acestea fiind singurele momente in care, galatencele au condus pe tabela de marcaj. In minutul 4, pivotul Iryna Shutska a marcat golul egalizator, ca 3 minute mai tarziu, Alina Horjea sa inscrie doua goluri de la 7 metri. Braila a mers in avatanj cu doua goluri pana in minutul 11, cand tot Horjea mareste diferenta, printr-un 7 metri, iar portarul Gabriela Dobre face spectacol in minutul 17 si inscrie in poarta adversarelor. In ultimele 10 minute, diferenta pe tabela de marcaj  s-a marit, 11-7, minutul 20, 14-8 minutul 25, iar brailencele intrau cu un avantaj de 8 goluri la pauza, tabela aratand 17-9 pentru gazde.

In cea de-a doua repriza lucrurile au mers prost pentru apararea braileana, pierzand din avantaj inca din primele 10 minute, timp in care galatencele au marcat 4 goluri iar fetele antrenate de Ioan Baban doar un gol (20-15 minutul 40). Pana in minutul 20 adversarele echipei brailene s-au apropiat la doua goluri dar interceptarile gazdelor si contraatacurile finalizate cu gol, au marit diferenta la 4 goluri (28-24 minutul 55). In ultimele 5 minute s-a simtit oboseala, HC Dunarea avand un joc mai slab ceea ce a permis galatencelor sa mai marcheze doua goluri. Dupa 60 de minute tabela de marcaj arata un avantaj de doua goluri pentru Dunarea Braila, meciul incheindu-se cu scorul de 30-28.

Marcatori : Alina Horjea – 13, Adina Brot – 5, Iryna Shutska – 3, Ada Moldovan – 2, Sandra Kuridza – 2, Bojana Agatunovic – 2, Andreea Adespii – 1, Liliana Craciun – 1, Gabriela Dobre – 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-