Published On: mie, Aug 8th, 2012

HC Dunarea Braila participa la primul turneu de pregatire

Share This
Tags

* Echipa braileana sustine trei meciuri de pregatire in “capitala” Ardealului *

HC Dunarea Braila pleaca joi dimineata spre Cluj, unde participa alaturi de HCM Baia Mare, U Jolidon Cluj si Iuventa Michalovce, campioana din Slovacia, la turneul memorial „Tiberiu Rusu”. La acest turneu international urma sa participe si campioana Oltchim Ramnicu Valcea insa acestia au anuntat astazi organizatorii ca nu se mai pot prezenta.

HC Dunarea Braila deschide turneul de la Cluj, primul meci al echipei brailene avand loc vineri, 10 august, incepand cu orele 10.00 cand fetele antrenate de Ioan Baban dau piept campioanei din Slovacia, Iuventa Michalovce.

In aceasi zi, HC Dunarea Braila intalneste HCM Baia Mare, o echipa ce s-a intarit in aceasta vacanta si care promite multe pentru sezonul viitor. Partida dintre cele doua echipa are loc incepand cu orele 17.00.

Turneul va fi inchis de meciul dintre vicecampioana U Jolidon Cluj si Dunarea Braila, aceasta partida urmand sa se desfasoare sambata 11 august, incepand cu orele 11.45.

Programul turneului memorial „Tiberiu Rusu”:

10 august, ora 10:00 – Iuventa Michalovce – HC Dunarea Braila

10 august, ora 11:45 – “U” Jolidon Cluj – HCM Baia Mare

10 august, ora 17:00 – HCM Baia Mare – HC Dunarea Braila

10 august, ora 18:45 – “U” Jolidon Cluj – Iuventa Michalovce

11 august, ora 10:00 – Iuventa Michalovce – HCM Baia Mare

11 august, ora 11:45 – “U” Jolidon Cluj – HC Dunarea Braila

* Astazi soseste la Braila si pivotul Iryna Shutska *

HC Dunarea Braila incheie astazi ultimul transfer. Pivotul de sezonul trecut de la CSM Bacau, Iryna Shutska, ajunge in cursul acestei zile la Braila si este posibil ca maine sa plece impreuna cu echipa la Cluj.

Astfel, HC Dunarea isi definitiveaza lotul si se prezinta in fata brailenilor cu un lot mai mic numeric dar de calitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-