Published On: sâm, Aug 25th, 2012

Febra parlamentarelor

Share This
Tags

*  A inceput batalia pe colegii *

Pe colegiul 2 ocupat in prezent de Eugen Badalan se va da lupta intre social democratul Doru Damian si colegul sau de partid Alexandru Micu.

“Este o competitie interna a PSD pentru a nominaliza 5 colegi pentru functiile de deputati si 2 pentru senatori. S-au inscris in toate colegiile cate un singur candidat cu exceptia colegiului 2 si colegiului 5. Pe colegiul 2 sunt in lupta domnul Damian cu Alexandru Micu si in colegiu 5 domnul Cristian Rizea si domnul Nita Nicu”, a declarat presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu.

Colegiul lui Rizea in schimb este amenintat de omul de afaceri brailean Nicu Nita. Pe de alta parte, surse USL ne-au marturisit ca si deputatul Viorel Balcan ar ravni fotoliul din colegiul 5.

Diana Tusa ar putea sta linistita in ceea ce-i priveste pe colegii ei de partid, singura amenintare ar fi Sergiu Diacomatu, dar tinand cont ca nici la alegerile locale acesta nu a avut un scor bun, tanara deputat nu are de ce sa-si faca griji.

In ceea ce priveste colegiile din Senat, Ion Rotaru pare sa fie ferm pe pozitie fata de Constantin Cibu care il are drept rival de fostul coleg de partid Catalin Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-