Published On: lun, Aug 6th, 2012

Favoritii la conducerea MAI

Share This
Tags

In urma scandalului legat de referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu Ministrii de Interne, respectiv Administratie din Guvernul Ponta si-au dat demisiile. Imediat au aparut, pe surse, si numele unor posibili inlocuitori.

Primul nume vehiculat in presa pentru preluarea Internelor este liberalul Cristian David, care a mai ocupat aceasta pozitie. In cazul portofoliului de la Administratie se vehiculeaza numele lui Ioan Chelaru, PSD.

Se doreste astfel o rocada politica la conducerea celor doua ministere, PSD-istul Ioan Rus urmand sa fie inlocuit de un liberal, iar Victor Paul Dobre de un membru PSD.

Alte surse din PSD au mai declarat ca pe lista posibililor inlocuitori ai lui Ioan Rus ar mai fi Liviu Dragnea, Marian Oprisan si Mircea Dusa.

Radu Stroe, fostul Secretar-General al PNL, este un alt nume vehiculat pentru portofoliul de la MAI.

Ioan Rus a declarat ca in ultimele zile asupra lui au fost facute “presiuni” incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu. Presedintele interimar a declarat insa ca nu a facut nicio presiune politica asupra lui Ioan Rus si ca acesta ar fi trebuit sa demisioneze mai de mult, din motive ce tin de organizarea referendumului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-