Published On: vin, Aug 10th, 2012

Fatada dezolanta a unei scoli din Braila

Share This
Tags

* La data de 1 septembrie elevii Scolii Generale “Constantin Sandu Aldea” vor fi intampinati de o scoala “patata” de fauna orasului

Fatada Scolii Generale “Constantin Sandu Aldea” este acoperita de excrementele pasarilor care si-au facut cuib pe timp de vara in copacii din fata institutiei.

In ciuda faptului ca in mai putin de o luna clopotelul va suna din nou, nimeni nu pare sa fie interesat de imaginea “patata” a scolii. Contactat de echipa InfoBraila, Inspectorul sef al ISJ Braila, Danielescu Iulian a declarat ca natura este de vina pentru imaginea pe care scoala o are in momentul de fata.

“Natura este de vina. Problema poate sa fie rezolvata cu ajutorul unor bani veniti de la Primarie, in situatia in care scoala nu dispune de fonduri pentru renovare”. Gardul unitatii, peretii si trotuarul din fata sunt acoperiti aproape in totalitate de mizerie.

“Doamna director are oameni in subordine. Personalul angajat de care dispune scoala in momentul de fata ar trebui mobilizat de conducere pentru luarea unor masuri” a adaugat Danielescu. In urma apelului facut de redactia ziarului nostru, Inspectoratul Scolar Judetean s-a sesizat in acest sens, urmand sa se deplaseze la fata locului pentru constatarea si luarea unor masuri. Intre timp, pana la inceperea scolii trecatorii pot admira nestingheriti “opera de arta” lasata de pasari.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-