Published On: mar, Aug 21st, 2012

Facultatea de inginerie din Braila da startul inscrierilor pentru anul universitar 2012 – 2013

Share This
Tags

Facultatea de inginerie face inscrieri pentru toate cele trei nivele de pregatire: licenta, masterat si doctorat. Specializarile pentru studiile universitare de licenta sunt Ingineria Mecanica, Inginerie si Management, Ingineria Mediului, Agronomie.

Pentru studiile universitare de masterat sunt diponibile locuri la specializarile  Inginerie Mecanica si Ingineria Mediului iar la doctorat  in Domeniul inginerie mecanica  si domeniul Inginerie Industriala. Toate specializarile sunt acreditate de A.R.A.C.I.S.

Avantajele oferite de Facultatea de inginerie  sunt examene reastante gratuite, reducere cu 50 la suta la transport C.F.R, burse de performanta, de merit, de studiu si sociale si tabere gratuite. Facultatea este dotata cu Biblioteca propie, sala de lectura, internet gratuit. Diplomele eliberate de facultate sunt recunoscute in tara sI strainatate la orice nivel (angajare, master, doctorat). Modalitatea de admitere este pe baza de dosar. Criteriul de admitere este media aritmetica dintre media multianuala din liceu si media de bacalaureat.

Alexandra Busuioc

Comentarii

comentariu

About the Author

-