Published On: joi, Aug 16th, 2012

Face Baban parte din cooperativa?

Share This
Tags

In urma cu o luna, site-ul eurohandbal.ro a publicat mai multe articole in care erau prezentate incertitudinile triste din handbalul romanesc. Unul dintre articole il are in plin plan pe actualul antrenor de la HC Dunarea, Ioan Baban, caruia i se aduc numeroase acuze.

“Promovarea unui antrenor asupra caruia planeaza o multime de povesti, cheltuirea unor sume de bani exorbitante cu o competitie fara rost, în conditiile în care selectionerul Romaniei va fi remunerat cu 6.000 euro/an, adica o mica parte din aceasta suma aruncata pe geam la recentul CM Universitar din Brazilia!”, scrie site-ul eurohandbal.

Povestile antrenorului Ioan Baban sunt cunoscute peste tot in tara si nu numai. Pe unde s-a dus antrenorul a incercat sa-si lase amprenta, fie ca a fost intr-un mod pozitiv sau de cele mai multe ori, negativ. Succesul lui Ioan Baban din aceasta vara, de la Campionatul Mondial Universitar din Brazilia a fost interpretabil. Daca unii l-au vazut ca pe un adevarat succes, altii comenteaza faptul ca perioada petrecuta in Brazilia a costat o avere.

La turneu s-au aruncat cu banii pe fereastra pentru a juca cu Chile, Uruguay si Brazilia si pentru a ne “bucura” ca am jucat finala cu Cehia, formatie de la care ne-am luat o bataie de ne-au mers fulgii (32-18), dupa ce ne-au zdrobit si în grupe, tinand cont de faptul ca nu este una dintre formatiile aflate în primele doua urne la tragerile la sorti.

Membru în CA al FRH si selectionerul singurei reprezentative a Romaniei care se reuneste o data pe an, cand trebuie sa ajunga la CM Univesitar sau CE Universitar, Ioan Baban are parte de cea mai neagra si urata informatie din sezonul 2011-2012, asupra careia conducerea FRH a inchis ochii.

Infrangere rusinoasa la Craiova, via PDL?

Marea surpriza a sezonului trecut a fost partida dintre HC Dunarea si SCM Craiova. Daca o etapa mai devreme echipa braileana castiga surprinzator la Zalau, trei zile mai tarziu, pierde surprinzator cu ultima clasata. Motivul concret al infrangerii nu se stie, insa multi au comentat faptul ca la acea partida cotele de la pariuri au explodat, iar primarul pedelist (ca si Baban) al Craiovei se pregatea de campania electorala. Meci netelevizat, comentarii subiective si totusi multe atacuri, care nu au decat o destinatie, emeritul Ioan Baban. Un om puternic ca antrenorul de HC Dunarea nu are nevoie de ambitie, pentru ca puterea nu are nevoie de scremeri. Intrebat de reporterii Infobraila cum comenteaza articolul publicat pe internet acesta a fost rezervat si nu a vrut sa dea nicio declaratie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-