Published On: vin, Aug 3rd, 2012

Fa-ti cainele sa dea din coada!

Share This
Tags

*Animalele de companie au nevoie de o ingrijire speciala

Cand vine vorba despre ingrijire si infrumusetare, saloanele de cosmetica reprezinta locul ideal pentru a realiza aceste servicii.

Pana si prietenii nostrii patrupezi  merita sa fie rasfatati cu un astfel de tratament.

De la serviciile de ingrijire: baie, taierea unghiilor, curatarea urechilor, ingrijirea dintilor, animalele de companie pot fi infrumusetate prin diferite tunsori ori pieptanaturi si schimbarea culorii blanei.

Cele mai multe cabinete veterinare au inclusa si cosmetica pentru animale.

Stapanii care doresc sa-si rasfete animalul de companie, se pot prezenta cu pisica sau cainele, la cabinete specializate pe astfel de ingrijiri.

Competitiile si spectacolele reprezinta un motiv in plus pentru a-ti duce cainele la salon si a iesi in evidenta prin tunsoare, pieptanatura sau culoarea parului.

Stilurile de tuns sunt diferite pentru fiecare rasa, ba chiar exista si o moda.

Rasele de caini cu blana lunga cum ar fi Poodles, Bedlington Terrier si Kerry Blue Terrier au nevoie de taierea regulata a parului. Schnauzer-ii si Terrierii cu parul sarmos, de asemenea, ar trebui sa fie rasi. Aceste proceduri nu tin neaparat de rasfatul cainilor, cat de igiena lor.

“Imi iubesc foarte mult cainele si doresc sa beneficieze de tot ce este mai bun pentru el. Il duc periodic la medicul veterinar pentru a evita contactarea vreunei boli. Asa cum noi avem nevoie de ingrijire, nici ei nu ar trebui neglijati. Deodata ce iti iei in grija un animal de companie trebuie sa iti asumi si responsabilitatea fata de el”, ne-a povestit stapanul unui ciobanesc caucazian.

Intretinerea regulata previne situatiile neplacute pentru animalul tau de companie, cum ar fi: probleme ale pielii, caderea parului, afectiuni ale urechii si respiratie urat mirositoare si ajuta la identificarea altor probleme pe care nu le observi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-