Published On: joi, Aug 23rd, 2012

Eu cu cine (mai) votez?

Share This
Tags

Intalnirea dintre Catalin Boboc, presedinte al filialei brailene a Partidului National Liberal si Ion Sterian, omul de casa al Elenei Udrea si mai nou al lui Crin Antonescu arata ca politica nu este a doua meserie a lumii, asa cum sustine fostul presedinte american Ronald Reagan, ci prima, adica este o curva!

Pentru neinitiati, aceasta stire poate fi socanta, dar cunoscatorii stiu ca Boboc a jucat dublu in campania de la locale indemnandu-si primarii liberali sa nu sustina candidatura lui Bunea Stancu la presedintie. Daca GBS l-a iertat pe Boboc si l-a acceptat vicepresedinte la Consiliul Judetean este treaba lui. Acest lucru insa nu trebuie sa-l faca alegatorii si, volens-nolens nici GBS, care trebuie din nou sa-i accepte candidatura, de data aceasta la Senat, in colegiul 2, acolo unde se afla acum Constantin Cibu. De altfel, Cibu si-a ironizat fostul coleg spunand ca fiecare merita sa incerce. Numai ca Boboc “incearca” ocupand un loc eligibil al USL, spre dezgustul liberalilor braileni. Cum altfel s-ar justifica faptul ca, in sondaje, si mai apoi chiar la alegeri, s-a dovedit ca Boboc este cu mult sub procentul obtinut de partid?

Ce sa caute Boboc la Senat?! Sa pregateasca din nou camarilei PNL Braila locuri caldute? Ar putea fi Boboc senator, in conditiile in care firmele familiei sale dau faliment una dupa alta si lasa in urma gauri uriase? In opinia PNL Braila se pare ca da, dar opinia USL care este? Pentru ca, este evident, la Braila nu exista nici urma de USL! La baza acestei afirmatii stau si zvonurile privind candidatura la Camera Deputatilor, de data aceasta, a lui Stefan Radulescu, care intentioneaza sa candideze din partea Partidului Conservator in colegiul 2, acolo unde se zbate din nou Doru Damian sa ajunga parlamentar.

Maine, PSD isi va desemna candidatii in toate colegiile din Braila. Retineti, in toate! Va urma apoi ca si celelalte partide din USL sa-si desemneze candidatii, iar un sondaj va stabili prezenta acestora pe liste! Evident, surprizele nu vor lipsi, sursele noastre sustinand ca fostul deputat PSD Viorel Balcan se va intoarce la matca si va candida, foarte probabil, in colegiul 5!

Fondul pe care se desfasoara aceste alegeri este unul grotesc! Ultimele stiri publicate de colegii mei de la Infobraila arata ca traversam o perioada grea. Foarte grea. Infirmierii isi ucid pacientii de la Psihiatrie. Seful Politiei Rutiere cheltuieste de doua ori cat castiga. Jumatate din oras se intoarce in Evul Mediu, pentru ca ramane fara apa. Primarul castiga 5.000 de lei pe luna, dar nu merge cu transportul in comun sau cu masina personala. Presedintele PNL Catalin Boboc se sparge in figuri in vacante de lux, dar familia sa este datoare 5.000.000 de euro. Presedintele PDL Constantin Dumitriu nu ii mai da voie lui Balcan sa candideze la parlamentare, dar ultimul are deja variante. In PSD a inceput lupta pentru locurile de candidati la Paralementul Romaniei. La spitalul Judetean de Urgenta desfundarea unei canalizari costa 150 de milioane de lei vechi. La Evidenta Populatiei se sta la coada ca pe vremea lui Ceausescu. Tot de pe vremea aia, saracii primesc, mai nou, bulion. Intre timp, primarul se plange ca este tepuit de cei care solicita ajutoare de caldura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-