Published On: joi, Aug 16th, 2012

Elevul de aur

Share This
Tags

*Radu Andrei – o mandrie pentru Braila

Colegiul National “Nicolae Balcescu” se bucura de o recunostinta la nivel national datorita elevului Radu Andrei. Acesta a trecut in clasa a7-a.De la varsta de sapte ani a inceput sa studieze informatica la Palatul Copiilor sub indrumarea profesoarei Ciurea Silvia, iar mai tarziu la scoala alaturi de prof. Toncea Cristian.

Radu nu s-a oprit aici castigand “locul I”, la engleza, limba romana, matematica si fizica.

Andrei s-a calificat in anul 2012 la fazele nationale ale olimpiadelor de informatica, matematica si fizica isi doreste ca ministerul sa decaleze mai mult datele de examen ale materiilor de la olimpiadele nationale deoarece nu poate sa participe la mai multe o data, acestea desfasurandu-se in diferite orase motiv pentru care, in anul 2012 a participat la faza nationala doar la olimpiada de informatica. “Informatica este pe primul loc in topul preferintelor dintre toate materiile studiate la scoala’’, declara Andrei.

Parintii lui Radu ne-au spus “A avut noroc cu profesorii de la Palatul Copiilor si de la liceu, cu care s-a inteles foarte bine si de la care a avut ce invata, de aici rezultatele foarte bune” au declarat parintii elevului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-