Published On: mie, Aug 8th, 2012

Elevii au primit cupoanele Euro 200

Share This
Tags

* Familiile care au primit cupoanele au termen pana la data de 1 septembrie sa achizitioneze calculatorul

La nivelul judetului Braila, Inspectoratul Scolar Judetean a oferit 508 cupoane in cadrul programului Euro 200 pe anul 2012, elevilor cu posibilitati materiale reduse. Au beneficiat de aceste cupoane atat elevii cat si studentii. Conditiile de acordare ale acestor cupoane au fost realizarea unor venituri sub 150 de lei pe membru de familie si varsta maxima de 26 de ani. Situatia la invatatura a avut si ea un rol destul de important in situatia in care la inspectorat sau inregistrat mai multe cereri decat fondurile primite de la Minister.

“Cererile s-au depus la unitatile de invatamant, unde s-a intocmit un centralizator care a fost trimis apoi catre inspectorat. Cupoanele pot fi folosite la orice magazin care vinde calculatoare pana la data de 31 august. O familie poate primi cuponul o singura data, indiferent de numarul de copii pe care il are” a declarat Iulian Danielescu, echipei InfoBraila.

Daca pana la data de 31 august, data la care cuponul expira nu este folosit, acesta se returneaza unitatii de invatamant de la care a fost primit.

Beneficiarii nu au voie sa instraineze calculatorul timp de trei ani.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-