Published On: joi, Aug 16th, 2012

Eleganta “de top”

Share This
Tags

*Moda se reflecta foarte bine prin tinutele autoritatilor locale brailene

Indiferent de culoarea politica, ori de functia ocupata, personalitatile publice locale continua sa ne uimeasca cu alegerile vestimentare pe care le adopta la diferite manifestari sau in viata obisnuita. Spre deosebire de barbati, doamnele sunt cele care ies in evidenta, de cele mai multe ori prin bun gust si eleganta.

Demne de mentionat sunt atat prefectul Mihaela Marcu cat si viceprimarul Doinita Ciocan. Mihaela Marcu prefera culorile vii care sa ii scoata in evidenta frumusetea naturala, pe cand Doinita Ciocan stie foarte bine ca i se potriveste de minune albul, motiv pentru care il poarta ori de cate ori are ocazia, cu eleganta de riguare. Domnisoara Camelia Gusatu, Director al Directiei Cultura, Invatamant , Sport si Turism obisnuieste sa poarte pantofi de mii de euro, marca Jimmy Choo, fiind apreciati pana si de ochii barbatilor sau pantofi cumparati din magazinele Otter. Vestimentatia prefera sa o cumpere din mall-urile bucurestene si are printre preferinte Zara, Orsay, H&M.

Barbatii mai in varsta au renuntat la haina de costum iar uniinu se mai sinchisesc sa poarte nici macar cravata. Cei tineri insa sunt mult mai preocupati de aspectul lor fizic, prezentadu-se ca adevarate modele neckermann.

*Desi are datorii de 5 milioane de euro, Vicepresedintele CJ Catalin Boboc se imbraca de la Hugo Boss

De la viceprimarul Alexandru Danaila, viceperesedintii CJ Catalin Boboc siFlorin Mija, sau consilierul PSD, George Marius Caranica toti ne dau lectii in ceea ce priveste alegerea vestimentatiei in diferite ocazii. Acesta din urma isi face cumparaturile la mall-urile din Bucuresti, dar nu din motive de “fite” ci pentru ca, afirma acesta “de la Braila nu prea ai de unde” el preferand marci ca Zara si Seroussi.

In ceea ce il priveste pe Florin Mija, pe langa elegantele costume din garderoba sa am observat ca prefera sa se imbrace si casual adoptand tinute lejere cu jeansi Levis.  Fiecare aparitie a acestora se remarca prin aspectul ingrijit cat si prin asortarea culorilor. Catalin Boboc isi achizitioneaza camasile din Braila de la renumuita firma Blazer, iar costumele de la Steilmann, Zara dar mai ales de la calebra Hugo Boss. Cravatele rosii ii scot in evidenta precum si pantofii eleganti.

Sa nu uitam de deputatul PSD, Cristian Rizea care obisnuieste pe langa hainele de firma sa se accesorizeze cu cate o tanara domnisoara, imaginea lui fiind astfel mult imbunatatita.

O alta doamna demna de a fi tratata cu respectul pe care il impune tinuta ei este deputatul liberal Diana Tusa. Nu prea da sansa admiratorilor pe la Braila, dar atunci cand o face ne incanta.

*Politicienii trecuti de varsta a doua nu ne impresioneaza

Daca Constantin Cibu ar renunta la flanelele pe care le poarta sub sacou si le-ar inlocui cu camasi normale, poate credibilitatea lui ar creste si in viata politica.

In aceeasi apa se scalda de la un timp si liberalul Vasile Varga. Nu ca nu ar avea bani de un costum elegant, camasile lui fiind destul de scumpe, dar el prefera sa isi lase acasa sacoul si cravata chiar si in sedintele in care isi depune juramantul.

Democrat-liberalul Viorel Balcan pe de alta parte ar trebui sa mai slabeasca cateva kilograme daca doreste sa reuseasca sa-si tina haina de la costum inchisa fara sa fie ridicol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-