Published On: mar, Aug 21st, 2012

Edilul din Victoria nu semneaza “ca primarul”!

Share This
Tags


*Dorobantu Stavarel refuza sa elibereze titlurile de proprietate ale cetatenilor care nu locuiesc in comuna lui

Pe motiv ca cetatenii municipiului Braila nu au cum sa-l voteze, primarul comunei Victoria refuza sa le semneze acestora titlurile de proprietate aspura terenurilor pe care acestia le-au mostenit de drept.

In acest caz se afla si familia defunctei Nastasia Gheorghe care se chinuie de aproximativ 22 de ani sa intre in posesia terenurilor care le-au fost luate inainte de revolutie.

Ajunsi la disperare, urmasii Nastasiei Gheorghe au apelat la sprijinul unui avocat, facand astfel plangere impotriva Primariei Comunei Victoria pe langa Parchetul Tribunalului Braila.

Intrebat de aceasta situatie, primarul Dorobantu Stavarel a declarat: “Eu nu semnez absolut nimic. Trebuie sa chemam un jurist sa se uite pe toate aceste acte si vom vedea”.

Edilul sef al Comunei Victoria a declarat ca cei dinaintea sa trebuiau sa se ocupe de aceasta problema el fiind de foarte putin timp in functia de primar, motiv pentru care nu are cunostinta de retrocedarea terenurilor.

Nici viceprimarul comunei nu ne-a fost de mare ajutor, acesta declarand ca nu stie de cazul Nastasiei Gheorghe: ”Nu cunosc familia doamnei despre care vorbiti si nici nu stiu de vre-o plangere la Parchet, dar am sa ma interesez despre acest caz”, a declarat viceprimarul Nechifor Mihalus.

In urma plangerii inaintate Parchetului va fi demarata o serie de anchete, care sa scoata la lumina problema titlurilor de proprietate din Comuna Victoria.

Dorobantu Stavarel s-a dovedit a fi foarte ospitalier invitandu-ne in comuna dumnealui pentru a ne lamuri in aceasta situatie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-