Published On: vin, Aug 3rd, 2012

Echipa masculina de sabie a Romaniei calificata in semifinala

Share This
Tags

Romania s-a calificat in semifinalele probei masculine de sabie pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra, vineri, dupa ce a invins China cu scorul de 45-30, in sferturile de finala.

Florin Zalomir a fost cel mai in forma scrimer roman, castigand toate cele trei confruntari, Rares Dumitrescu a castigat doua dueluri si a terminat altul la egalitate, iar Tiberiu Dolniceanu a castigat si el un meci.

De remarcat ca Zhong Man, campionul olimpic de la Beijing, a pierdut clar toate duelurile cu sabrerii romani.

Romania va intalni in semifinale puternica formatie a Rusiei, care a dispus in sferturi de SUA cu 45-33. O victorie ar aduce sabrerii romani in pozitia de a lupta pentru medaliile de aur, in timp ce un esec in fata rusilor ne-ar trimite in finala mica, pentru medaliile de bronz.

Rezultate: Rares Dumitrescu – Zhong Man 5-3; Florin Zalomir – Liu Xiao 5-2; Tiberiu; Dolniceanu – Wang Jiangzhi 5-6; Rares Dumitrescu – Liu Xiao 5-5; Tiberiu Dolniceanu – Zhong Man 5-1; Florin Zalomir – Wang Jiangzhi 5-2; Tiberiu Dolniceanu – Liu Xiao 5-8; Rares Dumitrescu – Wang Jiangzhi 5-2; Florin Zalomir – Zong Man 5-1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-