Published On: Soare, Aug 12th, 2012

Demonstratie de karate si box in Promenada Mall

Share This
Tags

Sambata seara brailenii au avut parte de un adevarat spectacol de karate si box. Promenada Mall a gazduit o seara de sport brailean, la care au participat atat elevii de la CS Martial Budo cat si boxeorii de la CSM Braila.

Zeci de braileni s-au adunat in jurul ringului din Promenada Mall unde au avut parte de o demonstratie din partea tinerilor sportivi.

La capitolul karate cei care s-au evidentiat au fost seniorii Adrian Frigioiu si Florin Pricob.

La acest eveniment au participat si patru boxeri de la CSM Braila. Doi dintre pugilistii braileni care in 2011 au castigat tot ce se putea castiga la juniori, Marian Pita si Marian Visan, ambii de la grupa antrenorului George Pertea, au reusit sa atraga publicul printr-o demonstratie directa.

Mesajul organizatorilor catre publicul brailean a fost acela ca in zilele noastre copii trebuie sa-si indrepte atentia spre sport si sa ajunga sa-l practice la nivel inalt.

Totodata, la acest eveniment a avut loc si lansarea celei mai noi sali de fitness din Braila, First Class Gym, publicul prezent primind din partea organizatorilor vouchere care constau intr-un abonament gratuit la sala de fitness.

Comentarii

comentariu

About the Author

-