Published On: mie, Aug 29th, 2012

Decat autostrazi, mai bine sisteme noi de irigatii

Share This
Tags

*Presedintele Consiliului Judetean a propus Ministrului Agriculturii investitii in sistemul de pompare si irigare a orasului

Presedintele CJ Braila a purtat o discutie cu Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, referitoare la noi investitii in sistemul de irigatii al orasului. Dupa aceste discutii Gheorghe Bunea Stancu a ajuns la concluzia ca mai bine s-ar investi in domeniul agriculturii decat pentru construirea de noi autostrazi. Energia hidro implica costuri de sapte ori mai mici decat construirea de autostrazi si este mult mai profitabila. Stancu i-a propus ministrului “sa ia atitudine la Bruxelles si sa obtina fonduri pentru aceste investitii”.

Vechile pompe de irigatii necesita reparatii urgente mai ales datorita temperaturilor foarte mari din ultimul timp si compromiterea culturilor. Laboratoerele zootehnice au instalatii vechi si astfel productia este greu de irigat. De neglijat nu sunt nici cei care vor sa produca loturi de hibridizare, Stancu aratandu-se multumit de cererile pe care le primeste ale noilor firme cu profil agricol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-