Published On: vin, Aug 10th, 2012

Cupa PSD Braila de Pescuit Sportiv

Share This
Tags

*In data de 11 august Organizatia de Tineret TSD sub agida PSD Braila, cu sprijinul presedintelui PSD Gheorghe Bunea Stancu, organizeaza competitia de pescuit sportiv

Doua autobuze vor pleca maine la orele diminetii din fata sediului PSD din Bulevardul Independentei cu destinatia Movila Miresii, unde va avea loc o noua editie a “Cupei PSD de Pescuit Sportiv”.

Inscrierile se fac pana astazi in intervalul orar 16.00-19.00 la sediul PSD din Dorobanti Bl A54. Pana in momentul de fata, 150 de iubitori ai pescuitului sportiv s-au inscris in competitie. Varsta minima pentru intrare in concurs este de 18 ani iar fiecare participant va primi cate un tricou de concurs. Transportul este gratuit si asigurat de catre organizatori. Concursul va incepe la ora 07.00 si se va termina la ora 11.00, cand va avea loc decernarea premiilor, ce constau in sume de bani si ustensile de pescuit.

“Incercam sa-i facem pe toti cei care participa sa se simta bine si sa se bucure de o iesire in aer liber” a declarat consilierul PSD Damian Doru.

Dupa cantarirea pestelui prins de fiecare in parte, concurentul cu captura cea mai mare va fi desemnat castigatorul editiei de anul acesta.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-