Published On: mie, Aug 15th, 2012

Dr. Lepadatu a fost condus pe ultimul drum

Share This
Tags

*Familie, prieteni si cunostinte s-au adunat azi pentru a aduce un ultim omagiu celui care a fost dr. Victor Lepadatu

Catedrala “Nasterea Domnului” a fost plina azi de cetatenii indurerati care l-au cunoscut pe doctorul Lepadatu. Atat familia, prietenii dar si cei care i-au fost pacienti, au depus ieri zeci de coroane si au aprins lumanari in memoria doctorului endocrinolog.

Pe langa cariera medicala de invidiat, Victor Lepadatu, consilier judetean in cadrul Partidului Social Democrat, s-a remarcat si in viata politica, demersurile lui fiind apreciate de colegii din PSD.

“Am pierdut un om de valoare! Eram atat colegi de partid dar si foarte buni prieteni. Victor Lepadatu a lasat in urma atat suferinta dar si un gol imens in endocrinologie. O pierdere mare pentru Spitalul Judetean, avand in vedere faptul ca urma sa facem impreuna un spital clinic. Dumnezeu sa-l ierte!”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Prietenii il descriu ca pe o persoana competenta si optimista, pentru noi a fost de-a lungul anilor un bun colaborator si in special un foarte bun doctor endocrinolog.

Cu o activitate de peste 30 de ani in cadrul Spitalului Judetean, Victor Lepadatu si-a format un nume de de referinta in ramura endocrinologiei.

Pe ultimul drum l-au condus atat familia, prietenii, pacientii dar si autoritatile locale care l-au conoscut si l-au admirat.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Comentarii

comentariu

About the Author

-