Published On: lun, Aug 13th, 2012

Capcane pentru braileni

Share This
Tags

* Pietoni sau conducatori auto, cu totii avem ocazia de a deveni victimele canalizarilor fara capac din municipiul nostru

In urma unei verificari facute de redactia ziarului nostru pe strazi cum ar fi Smardan si Walter Maracineanu din cartierul Brailita, si Tineretului si Plutinei din Bariera Calarasilor, am descoperit, canalizari fara capac, fara a avea macar un semn chiar si improvizat care sa atentioneze trecatorii de riscul la care sunt expusi.

Mai mult, unele dintre aceste canalizari in loc sa deserveasca populatia in scopul in care au fost create, au devenit tomberoane de gunoi, fiind pline de resturi aruncate de cei care locuiesc in zonele in care am intalnit aceste probleme.

“ Cei care isi arunca gunoiul in canalizari sunt niste oameni inconstienti, care apoi merg cu plangeri la Primarie pentru ca se inunda dupa fiecare ploaie. Asa le trebuie daca nu stiu sa aprecieze ceea ce ar fi putut sa le fie de cel mai mare ajutor cand ploua” a declarat Gheorghe M. unul dintre locatarii de pe strada Smardan.

In ceea ce priveste canalizarile fara capac, conducatorii de autoturisme sunt cei care au cel mai mult de suferit. Exista posibilitatea de a da peste una dintre acestea, producandu-si pagube considerabile autoturismelor pe care le conduc sau chiar sa isi puna viata in pericol in cazul producerii unui accident.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-