Published On: lun, Aug 20th, 2012

Brailenii sunt satui de Braicar!

Share This
Tags

*Nemultumiti de mijloacele de transport ce inlocuiesc tramvaiele, oamenii se plang ca asteapta pana la 45 de minute in statie

Cornel Sandulescu, directorul SC Braicar SA refuza sa stea de vorba cu noi, secretara acestuia declarand de fiecare data ca “sefu’ nu este la birou”.

In ciuda faptului ca in fiecare statie exista cate un panou montat cu programul de sosire si plecare al autobuzelor, acesta nu este respectat de catre soferi.

Mijloacele de transport sn comun ce inlocuiesc tramvaiele pe perioada lucrarilor de reabilitare ii nemultumesc pe braileni. Timpul de asteptare este foarte mare iar conditiile din autobuze lasa de dorit.

“Suntem foarte dezamagiti de autobuzele care circula sn locul tramvaielor. Dupa ce ca vin din ora sn ora, nici nu sunt locuri, stam ingramaditi sn picioare si mizeria este de nedescris. Avem si noi hainele astea pe care le avem, nu sunt cine stie ce dar vrem sa le pastram curate, nu sa le murdarim cand mergem cu autobuzul”, a declarat o pensionara ce tocmai cobora dintr-un autobuz.

Intr-adevar timpul de asteptare este foarte mare. Redactia ziarului nostru a facut un mic experiment in urma caruia s-a dovedit ca intervalul in care autobuzele au venit in statie a fost de aproximativ 36 de minute, desi pe panoul alaturat scria foarte clar ca autobuzul soseste la un interval de 10 minute.

“Am tensiune, stau de mult timp aici si nu mai vine odata autobuzul. Cred ca o sa ma lipsesc si ma intorc acasa” a spus Parlog Doinita in varsta de 62 de ani.

Singura rezolvare pe care brailenii o vad pentru a scurta timpul de asteptare ar fi aceea ca Braicarul sa suplimenteze numarul de autobuze pentru a putea circula mai des.

Incercarea redactiei de a sta de vorba cu reprezentantii Braicar a esuat si de aceasta data.

Suntem convinsi de faptul ca Sandulescu nu circula cu mijloacele de transport in comun, deci nu ar avea motive sa intarzie la servici.

Madalina Munteanu

Comentarii

comentariu

About the Author

-