Published On: mie, Aug 29th, 2012

Botea a adus politica in scoala

Share This
Tags

*Personalul Scolii nr. 32 nu este de acord cu decizia Inpectoratului Scolar

Desi 32 de persoane de la Scoala cu clasele I-VIII Dimitrie Cantemir Braila, nu o mai vor ca sefa pe Roman Maria, inspectorul scolar Iulian Danielescu acuza politizarea directorilor de aceste neintelegeri create.

Personalul scolii a trimis la ISJ intentia de a schimba actuala director precizand ca pe timpul exercitarii functiei, Roman Maria a intrat des in conflicte cu personalul didactic, cu contabila scolii, cu administratora dar si cu parintii elevilor din clasa a VIII- a. Ei sustin si faptul ca Roman Maria si-a depus dosarul pentru gradatia de merit in anul 2012 ilegal fara a face cunoscut acest lucru Consiliului Profesoral, care ar fi trebuit sa faca o apreciere asupra activitatii de manager, iar ulterior colectivul a aflat ca Roman Maria beneficiaza deja de gradatia de merit.

Cadrele didactice spun ca timp de patru luni de zile dupa incheierea mandatului directoarei Roman, in timpul numirii cu delegatie a Cristinei Traistaru, colectivul scolii Dimitrie Cantemir si-a dat seama cum este sa lucreze sub conducerea unui manager care doreste un colectiv unit, dedicat scolii pentru obtinerea de performante.

Contactat telefonic Iulian Danielescu nu s-a aratat a fi deloc de acord cu intentia de schimbare a Mariei Roman. “Doamna Cristina Traistaru a fost numita director de domnul Botea probabil din cauza unor functii politice. Profesorii nu sunt de acord ca doamna Maria Roman sa fie din nou la conducerea scolii din cauza ca ii controla. Directorul nu trebuie sa se inteleaga bine cu profesorii”, a declarat Iulian Danielescu.

Tot inspectorul scolar a mentionat ca directorul nu trebuie sa fie ales de profesori si nici sa aiba o relatie buna, dar de la inceputul anului scolar va efectua inspectii in scoala si va incerca sa rezolve intr-un fel aceste nemultumiri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-