Published On: mie, Aug 22nd, 2012

Bogdan Zotoi si-a tras vila de zeci de mii de euro

Share This
Tags

* Dintr-un salariu de bugetar, seful SPR Braila, prieten la catarama cu liderii PDL, a reusit performanta de a cheltui dublu fata de castigul declarat * Ce-o fi la negru, el stie * Acum insa, vrem sa stim si noi! *

In 2008, Bogdan Zotoi si-a cumparat un teren de 618 metri patrati in “noul Dallas” al Brailei – comuna Cazasu. Trei ani mai tarziu, pe strada Viorelelor se ridica o vila impunatoare cu o suprafata construita de 214 metri patrati, o locatie incomparabil mai buna decat apartamentul de 53 de metri patrati situat pe Soseaua Buzaului. Cum la o astfel de vila nu poti sa mergi cu rablele de la Braicar, Zotoi si-a cumparat doua autoturisme, asa cum reiese din declaratia de avere, pentru unul dintre acestea urmand sa plateasca, in leasing, suma de 5.500 de euro. Prin urmare, pentru cele doua masini, Zotoi a cheltuit cel putin 15.000 de euro.

Ca tot veni vorba de bani, Zotoi este un om extrem de chivernisit. Un calcul simplu arata ca pentru teren a platit cel putin 50.000 de lei, iar casa, chiar si in regie proprie, spun specialistii in evaluari, nu poate costa sub 250.000 de lei, asta ca sa nu mai punem la socoteala mobila. In total 70.000 de euro.

De ce spunem “chivernisit”? Sa aruncam o privire peste veniturile familiei Zotoi, asa cum reies ele din declaratia de avere a acestuia. Ultima declaratie de avere arata ca Bogdan Zotoi a castigat 35.997 de lei, iar sotia lui 8.640 de lei, adica un total de 44.637 de lei, echivalentul a 10.000 de euro pe an. Pai, cu 10.000 de euro pe an, Zotoi a putut sa cumpere un teren, sa cladeasca o vila de lux si sa-si ia doua masini?! Adica, a reusit sa cheltuiasca 85.000 de euro in patru ani, timp in care a produs 40.000 de euro?

Nu mai punem la socoteala faptul ca, surse neoficiale sustin ca Bogdan Zotoi a calatorit des in strainatate, in excursii scumpe in Marea Britanie, Insulele Canare, Republica Dominicana si alte destinatii exotice pe care orice bugetar le are la indemana!

La aceste intrebari asteptam raspuns de la organele abilitate, carora, de altfel, le-am trimis si noi o solicitare in acest sens!

Comentarii

comentariu

About the Author