Published On: lun, Aug 13th, 2012

Avem de toate pentru toti

Share This
Tags

*Targul de anticari si buchinisti de pe strada Mihai Eminescu a atras atentia brailenilor

Cu prilejul Zilelor Brailei, pe strada Mihai Eminescu s-a organizat un targ de anticari si buchinisti care a starnit interesul multor braileni. Inca de la primele ore ale diminetii, tarabele amenajate au fost luate cu asalt de catre trecatorii curiosi.

Articolele care se vand in targ au preturi cuprinse intre 3 sI 500 de lei. Pentru o bratara de tinichea, doritorii scot din buzunar 3 lei, fiind cel mai ieftin articol de pe taraba, iar pentru un set de bijuterii de argint ce dateaza de acum 100 de ani, ce a apartinut unei familii de evrei 500 de lei, acesta fiind cel mai scump articol.

De la telefoane mobile si aparate de fotografiat, primele modele aparute pe piata, pana la carti si tablouri, brailenii au ocazia de a cumpara articole ce dateaza de zeci de ani. O oglinda veche de o suta de ani cu rama din cires masiv are pretul de 250 de lei, dar exista si posibilitatea de a negocia.

“Este o pasiune pentru mine sa vand obiecte vechi, celor care sunt interesati de astfel de lucruri. Le cumpar si eu la randul meu de la altii care se ocupa de asa ceva si le vand mai departe celor pasionati de obiectele vechi” a declarat una dintre vanzatoarele targului.

Pe Platoul din Piata Independentei, brailenii pot admira expozitia fotografica organizata de Photo Instant Braila, si la ora 21.00 sunt asteptati in Piateta Lyra la cinamatograf in aer liber “Ultimul Canton”.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-