Published On: joi, Aug 9th, 2012

6000 de tigarete descoperite in autoturismul unui cetatean roman

Share This
Tags

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier a descoperit ascunse si nedeclarate intr-un locas special amenajat sub podeaua portbagajului unui autoturism condus de catre un cetatean roman, 6.000 de tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Ieri, in jurul orei 22.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Ion Z. cetatean roman, in varsta de 30 ani, conducand un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria.

In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa şi nedeclarata intr-un locas special amenajat sub podeaua portbagajului autoturismului, cantitatea de 6.000 tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Autoritatea vamala a luat masura ridicarii tigaretelor si retinerea autoturismul in vederea confiscarii si a sanctionat persoana in cauza cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-