Published On: vin, Aug 31st, 2012

“Caracterul nu se vinde la alimentara”

Share This
Tags

* Nita si Rizea nu l-au convins pe Stancu sa le dea Colegiul 5 *

In urma sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc sambata, 25 august, atat Cristian Rizea cat si contra-candidatul lui Nita Nicu, nu au primit votul de trecere pentru a intra in lupta electorala pe Colegiul 5.

“In comitetul executiv, atat la Tufesti cat si aici, domnul Rizea a facut niste afirmatii. Una dintre ele este ca in anul 2008 nu s-a gasit niciun brailean sa candideze pe Colegiul 5, ca oricum era un colegiu pierdut si dumnealui a venit incalecat pe un cal alb si a salvat Braila castigand Colegiul 5. Fara munca lui Cireasa, fara munca doamnei Stanescu, fara munca organizatiei judetene, el era foarte bine cunoscut in Colegiul 5 iar oamenii de acolo abia asteptau sa vina domnul deputat, domnul cetatean Rizea Cristian sa ocupe acest colegiu si intre timp a devenit abonat la colegiul asta. I se cuvine de drept, dupa mintea dumnealui”, a declarat presedintele PSD, Ghorghe Bunea Stancu.

Se pare ca aceste afirmatii ale deputuatului Cristian Rizea i-au deranjat si pe ceilalti membrii ai Comitetului Executiv care l-au taxat la vot in cadrul sedintei de saptamana trecuta.

“Domnu Rizea a venit, in atatia ani de zile, doar de 4 ori la sedintele Comitetului Executiv, iar cele mai multe prezente le am eu 59, din 60 de sedinte toate. Primarul a fost la 57 si asa mai departe. Deci majoritatea colegilor nostrii au peste 50 de prezente la intalnirile de sambata la ora 9, pe care noi le organizam. Eu personal nu am nimic nici cu Nita, nu am nimic nici cu Rizea, eu am doar un vot”, a adaugat Stancu.

In ceea ce-l priveste pe omul de afaceri Nicu Nita, presedintele PSD a declarat ca nu este convins de aptitudinile candidatului pentru aceasta functie, importanta de altfel.

* USL isi numara bobocii *

Din partea USL, in Colegiul 1 va candida Mircea Florin PSD, Hagiu Catalin PNL si Obreja Gheorghi PC:”S-ar putea sa punem problema candidaturii lui Diacomatu aici, ca am inteles ca si-a pus pe blog pe nu stiu ce afis, ca acolo e patria astora cu cefele mai late. E candidatura pe metrul patrat in Colegiul 1”.

In Colegiul 2 lupta se va da intre Damian Doru PSD, de la PNL Danaila Alexandru, actual viceprimar, iar de la PC Radulescu Stefan. Este posibil ca din partea PDL sa participe in cursa chiar Dumitriu Constantin.

Colegiul 3, Dragomir Marian PSD si Bancila PC, iar PNL inca nu si-a facut public candidatul. “In mod normal ar trebui sa candideze Balcan aici, pentru ca el a iesit in Colegiul 3.

Pe Colegiul 4 exista o singura candidatura, a deputatului PSD Tudose Mihai,

iar pe 5, sunt surse care spun ca Viorel Balcan ar candida din partea PNL iar PSD inca nu si-a desemnat preferintele aici.

In ceea ce priveste alegerile la Senat, pe Colegiul 1 s-au inscris Ion Rotaru, PSD si Ion Sterian PNL, iar in Colegiul 2, Catalin Boboc PNL si Constantin Cibu UNPR.

Presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca mai e suficient timp pentru ca aceste nominalizari sa se modifice, tinand cont de faptul ca niciun nume nu e batut in cuie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-