Published On: mar, Iul 17th, 2012

Zone circulate ale Brailei par pustii

Share This
Tags

Din cauza fostelor societati PAL si PIC, care cu cativa ani în urma au dat faliment, zona centrala a Brailei pare acum parasita.

Prin zona fostului hypermarket PIC trec zilnic microbuzele pentru transport persoane pe traseele 33 si 34, muncitorii de la Santierul naval Braila, dar mai ales autoturismele care se îndreapta catre trecerea bac  spre Insula Mare a Brailei, aceasta pare o zona uitata de lume.

Au trecut 4 ani de cand hypermarketul Pic a fost închis iar de atunci cei care mai respecta programul de lucru, sunt cainii comunitari care si-au facut culcus.

Daca in 2007 cand apartinea lui Cornel Penescu, complexul care se întinde pe o suprafata de 10.000 mp, se bucura de un real succes oferind brailenilor 600 locuri de munca, acum a ramas doar cladirea, care în curand va fi acoperita de balariile crescute.

“Fostul hypermarket apartine acum companiei Succes, care este condusa de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcina. Acesta a testat piata si se pare ca Pic-ul nu va mai fi deschis ca hypermarket pentru ca nu merge”, a declarat un agent de paza pentru InfoBraila.

Cladirea necesita o renovare destul de costisitoare avand în vedere faptul ca geamurile sunt deja sparte, pe pereti se observa rugina si mucegaiul iar asfaltul a început sa crape. Cu toate aceste aspecte negative spatiul le-a fost de ajutor celor de la Insula Mare a Brailei la începutul lunii iunie a acestui an, cand au facut acolo o prezentare a ultilajelor agricole de ultima generatie, cu ocazia zilelor Portilor Deschise.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-