Published On: Soare, Iul 22nd, 2012

X-Play, un concept nou pentru Braila

Share This
Tags

Pasionatii de jocuri pe calculator au acum o noua locatie in care pot intra in lumea virtuala.

X-Play Braila este prima sala de jocuri pe console Xbox 360 din oras. Deschisa in urma cu doar 3 luni, aceasta se bucura de un mare succes in randul tinerilor braileni.

Ideea din spatele proiectului ii apartine lui Razvan Leon, proprietarul si fondatorul X-Play, care s-a inspirat din propria pasiune pentru jocuri pe calculator: “Tinand cont ca sunt o persoana care are o placere deosebita de a se juca pe calculator, am presupus ca sunt si altii la fel ca mine.”

Seara de seara, tineri cu varstele intre 20 si 30 de ani ocupa toate cele 8 monitoare disponibile, intr-o atmosfera relaxanta, dominata in general de galeriile jocului FIFA Street, cel mai popular joc la momentul actual.

Impatimitii de jocuri fantasy, celor de lupte sau cu masini au de ales dintr-o lista completa, care include titluri ca Assassin’s Creed, Mortal Kombat, NFS Hot Pursuit, Gears of War, Call of Duty sau Battlefield.

Plasata pe Strada Calarasilor, X-Play este unica in Braila,

desi in restul tarii locatiile de acest tip au fost infiintate cu mai mult timp in urma.

Lista de preturi cuprinde tarifuri pornind de la 6 RON pentru 1 controller, 10 RON pentru 2 controllere si 15 RON pentru 3 controllere, timp de o ora.

Mai multe detalii si informaţii despre evenimentele viitoare se gasesc pe pagina de Facebook a clubului.

Cipriana Botez

Comentarii

comentariu

About the Author

-