Published On: mie, Iul 4th, 2012

Viceprimarul Alexandru Danaila recunoaste ca in solutia de tantari este mai multa apa decat insecticid

Share This
Tags

* viceprimarul, reales in functie, Alexandu Danaila, a recunoscut ca au fost ceva probleme in ceea ce priveste insecticidul pentru tantari

Dupa ce primarul Aurel Simionescu a declarat faptul ca acesta nu poate da cu insecticid decat pe raza municipiului si ca nu poate ridica bariere pentru ca tantarii sa nu mai invadeze orasul, viceprimarul Alexandru Danaila a declarat ca in urma unor controale, in solutia pentru tantari a fost descoperita mai multa apa decat insecticid.

“Au fost facute analize si s-au descoperit unele nereguli. Se pare ca solutia de tantari nu era asa eficienta, concentratia fiind una foarte mica. Acum s-au luat masuri si s-a pus mai mult insecticid. O sa incercam sa remediem cat mai repede problema”, a declarat viceprimarul Alexandru Danaila.

Reprezentantii administratiei municipale se pare ca nu au solutii in ceea ce priveste invazia tantarilor, insecticidul imprastiat in tot orasul fiind ineficient. Avand in vedere faptul ca solutia pentru tantari nu este de fapt una eficienta, cantitatile de apa depasind limita normalului, si ca temperaturile ridicate de pe timpul zilei nu le permite acestora sa imprastie insecticid decat seara, brailenii mai au de luptat mult cu tantarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-