Published On: lun, Iul 9th, 2012

Vara aceasta se poarta alb!

Share This
Tags

*Democrat-liberalii il sustin pe Traian Basescu in referendumul din 29 iulie

Nu, nu este vorba despre o moda vestimentara, ci  despre  sloganul democrat-liberalilor in campania pentru referendumul din 29 iunie. Prin acest slogan, vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Cristian Boureanu face apel la toti romanii care sunt ingrijorati de derapajele de la democratie. Culoarea alb simbolizeaza un semn de protest in acest scop.

Astfel imbracati, Cristian Boureanu, alaturi de colegii sai trag un semnal de alarma asupra a ceea ce se intampla in Romania. Pentru a aduce un echilibru regimului, Boureanu ii roaga pe romani sa poarte alb si sa-si demonstreze astfel sustinerea pentru presedintele suspendat.

In cultura japoneza, culoarea alba este simbol al protestului si este potrivita cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a precizat vicepre]edintele in conferinta de presa sustinuta.

Vestimentatia va fi purtata in cadrul numeroaselor proteste cu care ameninta democrat-liberalii in toata tara.

Boureanu recunoaste la randul sau lipsa de comunicare dintre Guvernul Boc si populatie, motiv pentru care, PDL si-a propus sa explice acum, masurile de austeritate in cadrul campaniei pentru referendum.

Fostul prim ministru, Emil Boc si-a exprimat de asemenea sustinerea presedintelui suspendat declarand ca va participa la mitingurile care vor fi organizate in Cluj.

Cu ocazia referendumului, populatia nemultumita are ocazia acum sa traga la raspundere fostul Guvern in ceea ce prive]te masurile „anti-criza” care au condus treptat la masurile luate acum de USL

Comentarii

comentariu

About the Author

-