Published On: joi, Iul 19th, 2012

Un superpoem numit TORRENT

Share This
Tags

”Nu e numai un drog ci si o epopee, un superpoem, un roman, un scenariu, un vis si-asa mai departe…”

Stoian G. Bogdan si-a lansat superpoemul intitulat “Torrent” miercuri seara in cadrul Atelierului de Creatie din Braila, sub privirile a catorva zeci de tineri impresionati de curentul literar pe care scriitorul il abordeaza.

Torrent este un poem cu actiune, mult umor si filosofie. Totul in versuri, intr-un limbaj care ajunge direct in mintea si inima cititorului si ramane acolo pentru mult timp. SGB rupe barierele dintre liric si epic, dintre seriozitate si joc, dintre sentimentalism si cinism. Un poem asa cum n-a mai fost scris altul. Dur, autentic, bland si jucaus. Torrent te invata, in final, ca libertatea este singurul lucru care conteaza cu adevarat pentru tine, pentru noi toti.

Autorul a debutat cu volumul de poezii “Chipurile”, aparut la Cartea Romaneasca, distins cu mai multe premii, printre care si Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania, Premiul Mihai Eminescu, Premiul Revistei Romania literara, Premiul Iustin Panta si Premiul Revistei TIUK!. A publicat si romanul “Nu-stiu-cate-zile”, in 2010, la Editura Trei.

Torrent este ce-a de-a treia carte publicata de Stoian G. Bogdan  in 2011 la Editura Herg Benet.

Comentarii

comentariu

About the Author

-