Published On: joi, Iul 19th, 2012

Un nou semn de circulatie da batai de cap soferilor

Share This
Tags

Nerespectarea noului semn de circulatie de pe Calea Calarasilor duce la confuzie in randul conducatorilor auto.

Dupa aproximativ o luna de la reabilitare, Calea Calarasilor s-a transformat intr-un pericol real pentru conducatorii auto.

In data de 24 iunie, un autoturism marca Audi A4 s-a rasturnat pe carosabil in urma neatentiei, dupa ce a acrosat refugiul pietonal, vis-a-vis de Piata Concordiei. In urma accidentului, un nou semn de ocolire a aparut pentru a dirija traficul pe cele trei benzi. Amplasarea semnului a dus la o crestere in numarul accidentelor, fiindca este ignorat in mod constant de majoritatea soferilor care continua sa circule pe linia de tramvai.

Semnul este cu atat mai periculos cu cat este amplasat in centrul uneia dintre cele mai circulate artere ale Brailei.

Dan Apostol, directorul Serviciul Montare Semne de Circulatie, a declarat: “Orice conducator auto trebuie sa respecte Codul Rutier si semnele de circulatie. In curand va circula tramvaiul si atunci vor fi nevoiti sa respecte semnul.”

Doinita Ciocan, viceprimarul Municipiul Braila, ne-a asigurat ca va lua toate masurile necesare pentru impiedicarea pe viitor a accidentelor: “Semnele vechi si noi sunt montate cu aprobarea Politiei Rutiere. Voi vorbi cu Politia si voi discuta situatia acestui semn.”

Pana la solutionarea acestei situatii, atragem atentia soferilor sa circule in mod civilizat si in conformitate cu legile Codului Rutier.

Cipriana Botez

Barbu Alexandra

Comentarii

comentariu

About the Author

-