Published On: mar, Iul 10th, 2012

Tranzactie de droguri prin sarut

Share This
Tags

*Tupeu unei tinere a facut ca punguta de cannabis sa ajunga in gura iubitului ei, detinut in cadrul Penitenciarului Braila

Nu i-au fost suficienti cei 3 ani de inchisoare cu executare pentru furt. Silviu a mai primit inca 2 ani si 6 luni pentru simplul fapt ca si-a convins iubita sa-I aduca ceva de fumat, ilegal, dupa gratii.

Dumitra Cristea, iubita lui “Caminosu”, porecla purtata cu mandrie de Silviu, a fost si ea condamnata, la acceasi pedeapsa.

Infractiunea s-a produs in data de 27 decembrie 2011, cand inculpata, aflata in vizita la penitenciar si-a sarutat prietenul, astfel incat punguta de cannabis a ajuns in gura lui Silviu.

Unul din paznicii aflati la datorie a fost martorul intregii scenete si a luat masurile necesare de perchezitie si anuntarea organelor abilitate.

Planul de tranzactie al drogurilor a fost foarte bine pus la punct de catre cei doi. Din datele anchetei reiese ca Silviu si Dumitra au vorbit de cel putin 727 de ori la telefon pe perioada detentiei acestuia.

Inca de la inceputul anului au existat tot mai multe cazuri de depistare a retelelor de traficanti si implicit a consumatorilor de droguri de risc si de mare risc. DIICOT si cei de la Crima Organizata au dat dovada de vigilenta si raspundere capturand o mare parte din substantele care au facut obiectul traficului si aruncand dupa gratii sefii retelelor de traficanti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-