Published On: vin, Iul 27th, 2012

Tineri scandalagii in arest

Share This
Tags

In seara zilei de 24 iulie, la orele 21.30, C.T. in varsta de 56 de ani, din municipiu, a reclamat la politíe faptul ca patru tineri au provocat scandal si au distrus bunurile terasei pe care acesta o administra. Acestia au provocat scandal, l-au lovit pe acesta si pe barmanul terasei si au distrus bunuri in valoare de 800 de lei, dupa care au disparut de fata locului.

Politisti de la Biroul de Investigatii criminale si Proximitate au demarat imediat cercetarile si i-au idetificat pe cei patru tineri, pe nume U.B. de 21 de ani, P.S. de 20 de ani, E.C. de 24 de ani si R.V. de 27 de ani, toti cu domiciliul in municpiu. Acestora le-au fost intocmite dosare penale sub savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere. Ultimului autor R.V. ia fost intocmit dosar penal si pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, acesta lovindu-l pe barman cu un bat producandu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de ingrijiri medicale.

In data de 26 de ani reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila au emis mandate de arestare preventiva, pe o perioadade 29 de zile, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-