Published On: mie, Iul 4th, 2012

Tigari descoperite pe raza municipiului Galati de politistii de frontiera

Share This
Tags

Politistii de frontiera galateni pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pe raza municipiului Galati au descoperit 7.200  tigarete cu timbru de acciza de R. Moldova.

In data de 02 iulie a.c., politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca Opel Vectra, inmatriculat in Bulgaria, condus de catre cetateanul moldovean Dmitrian F., in varsta de 20 ani.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-au descoperit pe bancheta din spate, in trei saci menajeri, mai multe pachete de tigari de provenienta R. Moldova. In vederea efectuarii unui control amanuntit, persoana si autoturismul au fost conduse la sediu S.T.P.F. Galati, ocazie cu care politistii de frontiera au descoperit in pragurile laterale ale autoturismului locasuri special amenajate pentru transportul produselor de contrabanda. In urma numararii tigarilor descoperite, pe bancheta din spate a autoturismului, a rezultat cantitatea de 7.200 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si au confiscat autoturismul in valoare de 13.500 lei si intreaga cantitate de tigarete.

Comentarii

comentariu

About the Author

-