Published On: mar, Iul 24th, 2012

Tentativa de viol cu fosta prietena

Share This
Tags

*Un brailean si-a sechestrat fosta prietena si a incercat sa o violeze

Braileanul T.I  a sesizat in noaptea de 23 iulie Politia in urma unor strigate auzite de la un apartament vecin situat in blocul A4, de pe strada Pietatii.

Femeia striga dupa ajutor deoarece nu i se dadea voie sa iasa din apartament de catre C.G. in varsta de 62 de ani.

Politia a ajuns la locul indicat, in scurt timp de la sesizarera apelului si au spart usa locuintei deoarece C.g. a refuzat sa deschida usa la ordinul Politistilor.

S.M. in varsta de 44 de ani se afla cu prietenul ei, T.I. cu 6 ani mai mare decat ea, in vizita la fostul prieten. {n urma unei intalniri, cei trei au decis sa-si petreaca seara la C.G. acasa.

La scurt timp, T.I. a plecat pentru a rezolva o problema personala. Suspectul a incuiat usa de acces in urma plecarii prietenului si i-a cerut femeii sa întreină raport sexual cu el.

S.M a fost examinata de catre medici, acestia au stabilit ca victima prezinta leziuni. Ea are nevoie 3-4 zile de ingrijiri medicale pentru a se vindeca.

Lui C.G. i s-a inceput demersul pentru intocmirea dosarului acuzat de comiterea infractiunilor de tentativa de viol si lipsire de libertate, fiind cercetat in stare de liberate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-