Published On: Soare, Iul 1st, 2012

Talharii arestati preventive pentru 29 de zile

Share This
Tags

Vineri, 29 iunie a.c., brailenii B.D. (36 de ani) si D.D. (25 de ani) au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventiva, pentru primele 29 de zile, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Acestia au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Reamintim ca, joi, la orele 12.00, C.A. (65 de ani), din Braila, a sesizat la Politie, prin apelul 112, faptul ca un barbat necunoscut i-a smuls de la gat lantisorul din aur, in timp ce se afla in apropiere de Bulevardul Dorobantilor.

Politistii au periat zona si, la orele 12.15, l-au depistat pe B.D. (36 de ani), din municipiu, a le carui semnalmente corespundeau cu cele declarate de victima, care intentiona sa amaneteze un lantisor din aur (cu caracteristici care corespundeau celui sustras), la o casa de amanet situata pe Bulevardul Dorobantilor.

Politistii au recuperat prejudiciul, in valoare de 2.500 de lei, iar invinuitul a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pentru comiterea infractiunii de talharie, si a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

De asemenea, in ziua de 27 iunie a.c., V.S. a reclamat la Politie ca, la orele 8.45, un tanar necunoscut i-a smuls un lant din aur de la gat, in timp ce se deplasa pe strada Rosiori.

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale-linia de munca Violenta, a fost identificat D.D. (25 de ani), din Braila, care a recunoscut comiterea infractiunii, declarand ca bucata de lant si cruciulita sustrase le-a amanetat la o casa de amanet din Cartierul Viziru I, de unde au si fost recuperate.

Extinzand cercetari, politistii au mai stabilit ca acesta a mai comis doua infractiuni de talharie, in ziua de 19.06.2012, orele 6.45, cand a smuls un lant din aur de la gatul brailencei L.C., care se deplasa pe strada Hipodrom, si in ziua de 23.06.2012, orele 8.40, cand a smuls un lant din aur de la gatul brailencei D.L., care se deplasa pe Bulevardul Dorobantilor, ambele bijuterii amanetandu-le la unitati de profil din municipiu.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pentru comiterea infractiunii de talharie, si a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-