Published On: lun, Iul 23rd, 2012

Sub influenta alcoolului la volan

Share This
Tags

* Ieri in jurul orelor 07.15, M.I a fost depistat in trafic, pe DE 584, in afara localitatii Albina, de catre politisti in timp ce conducea autovehiculul sau sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolului pur in aerul expitrat fiind de 0.78 mg/l. Acestiua i-au fost recoltate si probe biologice de sange, pentru  a se stabili cu exactitate gradul de alcoolemie, si i-a fost fost intocmit dosar penal.

* In noaptea de 21 spre 22 iulie, la ora 01.15, B.S cu varsta de 23 de ani, domiciliat in Braila, in timp ce conducea autoturismul pe strada Edmund Nicolau, a pierdut controlul autoturismului si a tamponat doua autoturisme care erau parcate la intersectia cu strada Dimitrie Bolintineanu.

In urma testarii cu aparatul etilotest de catre politisti a rezultat ca acesta avea o alcoolemie de 0.49 mg/l si i-au fost recoltate probe de sange pentru a se stabili cu exactitate gradul de alcoolemie, intocmindu-se dosar penal celui in cauza.

* Politistii orasului Ianca au depistat  in jurul orei  01.30, in trafic, pe strada Parcului, pe T.R. in varsta de 44 de ani, in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice autoturismul sau. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 0.44 mg/l. Acestiua i-au fost recoltate probe biologice de sange, pentru a se putea stabili cu exactitate gradul de alcoolemie si i-a fost intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-