Published On: lun, Iul 23rd, 2012

Strigate contra lui Basescu la Iasi

Share This
Tags

Nemultumirile fata de Basescu au fost strigate astazi in Piata Unirii din Iasi. Alaturi de participantii mitingului contra Basescu au fost Victor Ponta si Presedintele interimar Crin Antonescu.

Mii de oameni, pe putin 15.000, din toata Moldova au iesit [n strada la ora 10.00, pentru a scanda [mpotriva lui Basescu. Inarmati cu pancarde, cu mesaje pentru Basescu, gen: ” Trimitem dictatorul cu vaporul” si multe alte care indicau nemultumirea acestora fata de Basescu.

Victor Ponta, Premierul Romaniei si-a deschis discursul spunand ca Basescu trebuie sa plateasca pentru tot ce a furat poporului roman.” Am venit astazi aici sa va spun cu inima deschisa ca eu voi vota DA la referendum si sa va spun ca am incredere ca poporul roman, in majoritatea absoluta, va veni sa voteze DA la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu. Vreau să ajunga in fata legii si sa plateasca pentru ce a furat poporului roman.” a spus acesta.

Premierul a mai declarat [n cadrul mitingului:” Am datoria fata de toti romanii sa va spun nu doar ce a facut Basescu, ci ce trebuie sa facem noi fara el. Ati vazut ca Basescu si gasca lui de mafioti nu au facut decat sa ne insulte. Sunt mandru sa fiu injurat de Basescu, cel care i-a jignit pe pensionari, medici si profesori.”

Presedintele interimar, Crin Antonescu si-a inceput discursul [ndemnand romanii sa vina la vot. “Va cer sa intelegeti si sa-i faceti pe toti cetatenii Romaniei sa inteleaga ca acum nu mai este razboiul lui Basescu cu partidele politice. Partidele politice si-au purtat razboiul cu Traian Basescu si l-au adus in fata dumneavoastra. Pe 29 va fi razboiul lui Traian Basescu cu poporul. Veniti la referendum pentru ca de el depinde soarta Romaniei si a copiilor nostri. Veniti la vot cu toata suferinta pe care ati adunat-o in acesti ani, cu toata speranta care v-a mai ramas, cu toata umilinta pe care ati suportat-o dumneavoastra, parintii, copiii vostri, cu toata speranta care v-a ramas pentru aceasta vara, pentru a raspunde daca ati fost umiliti sau nu, DA sau NU. Veniti la vot pentru a spune dacă ati fost jefuiti, saraciti, in acesti ani.Veniti sa spuneti dumnica daca mai putem avea un viitor prosper si bun”, a decalarat presedintele Crin Antonescu.

Acesta a facut apel catre romanii de pretutindeni sa iasa la vot in cadrul referendumului, pentru a schimba viitorul Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-